søndag 31. august 2008

Siste holdeplass før prostitusjon!!!

Hallo, nå har vi virkelig driti oss på draget. Som noen kanskje vet tok Kathleen og jeg en liten haiketur til Køben. Det kommer mer om det senere, men akkurat nå må jeg bare informere om at vi seriøst vurderer både prostitusjon og pushing av diverse ulovligheter av denne grunn: Jeg mistet lommeboken, sperra kortet og ble rett etterpå oppringt av en hyggelig fyr som hadde funnet den. Dritbra! Men. Jeg hadde jo sperra kortet! Og Kathleen er helt blakk. Unnskyld, hun har 39 kroner. Og nettbanken til Sri (mamma Hagen) er nede, så da sitter vi her da. Uten mat. Uten bussbillett. Tenkte å stavre oss til Oslo. Penger kommer inn i morgen... kanskje. Inntil da. Farvel. Kanskje vi dør. Men vi elsker dere!

Piis!

Kathleen & Sofia

mandag 11. august 2008

Oh no, she didn't

A rush of blog to the head


Kos dere med denne.





Hey yall!





Da var det visst bloggetid igjen. Klokken er selvfølgelig over ett på natten, og jeg burde vært i seng. Men den gang ei.


Bare så dere vet det, så har jeg hatt en fryktelig deilig dag i dag. Skulle egentlig på jobb på Hartmanns Marina kl. 11, men en time før fikk jeg melding om at jeg ikke trengte å komme pga. dårlig vær. Gjett om jeg sov til halv tre a?! Ikke var jeg fyllesyk heller, for i går kveld hadde Daniel, Helene og jeg (og egentlig Kathleen også) bestemt oss for å droppe onkel alkohol og ta en skikkelig "Mannen som elsket Yngve"-aften, men ettersom den ikke hadde kommet på dvd enda, endte vi opp med en skikkelig sær film ved navn 'The living and the dead' (nei, den kan ikke forveksles med "The living dead" etc. i det hele tatt) og 'Superbad'. Førstnevnte var kategorisert som thriller/horror, men jeg ville heller sagt psykodrama. Uansett, anbefales!


Så, edru og fornøyd, slang jeg meg noen timer i badekaret og læxa, før jeg kastet meg over dataen og en langvarig eBay-skattejakt. For øyeblikket er det 19 fantastiske "items" som ligger og venter på "watching"-lista mi. Og der gikk den lønna. Dere får se når jeg vinner, hehe.


Lite innholdsrik dag til tross, jeg storkoste meg!





Sååååå, dere vet jeg har en liten Maddy-obsession, så jeg må bare vise dere dette.






Sjekk ut 2:40 - 2:45.

Over på noe annet: Sorry, Hans N, men det er en ny hot modell in town. Lillebror Franz sporter ulike looker og brillierer foran kameraet til Albertine Søvik Weisser. Hvilke bør han gå for?






Look 1: Slesk bærumssoss?



Look 2: Tøff ikke-faen-hiphoppah?



Look 3: Stilig rockekjegas?


Hvem ringer Elite?


Piis!

Sofia

mandag 4. august 2008

Do the dance


Coco Rocha er jo helt vill.




Nei, vi er ikke døde. Og nei, vi har ikke gitt opp bloggen. Vi har bare tatt oss en aldri så liten sommerferie. Begge to jobber nesten hver dag og da blir det gjerne til at vi prioriterer fest og moro framfor blogging. Sikkert ikke riktig bloggeretikette, but what can you do? Ølen kaller.


Nå begynner derimot sommeren å nærme seg slutten. Jeg hater intenst å innrømme det, men det er så sant som at jeg fremdeles har nesten to måneders ferie før jeg kan flytte inn i huset vårt i London. Barna begynner jo på skolen om under to uker!


Så, hva kan jeg bedrive tiden med bortsett fra jobbing og fest (ja, det kan faktisk bli litt ensformig i lengden)? Alle forslag mottas med takk. Jeg skal i alle fall lære meg å bestyre kameraet mitt manuelt og følge intenst med på yr.no og... hmm, det er vel det. Bli en ram blogger? Tror ikke det ligger helt i min natur, men jeg kan jo prøve. En uke med regn er jo, som dere sikkert vet, meldt.


Her er mitt andre hjem, Vågsbygd Vask & Rens. Og nei, det er faktisk ikke tatt med selvutløser.


Som dere kanskje ser, har jeg fått fast medlemskap i Sound of happiness siden sist. Det har ikke Danilicious fått tilbud om. Foreløpig.


Piis!
Sofia