søndag 27. april 2008

Exhausted...

Æsj, skole og hjemmelekser tar alt av min tid nå til dags. (Og facebook, men hysj hysj)

Nå har jeg nettopp sittet i fire timer og jobbet med en tolkning på engelsk, for å sikre at engelskkarakteren blir bra. Så med andre ord, jeg er tom for andre ord og min kreativitet er lav akkurat for øyeblikket. Sååååå....





Hvis jeg hadde gitt deg 20.000 kr, og du var NØDT til å bruke de opp på 2 timer, hva hadde du kjøpt?






RUSSETIDEN ER I GANG! Det er blodharry, men faktisk jævlig gøy!

She's lost control!

Yo!
Jada, jada, jeg vet at jeg har vært megadårlig på å blogge i det siste (for ikke å snakke om Daniel, hallo!), men det har vært essays og vanvittig deilig vær et par dager (sol, San Miguel-øl, sladreblader og wayfarers i Hyde Park hele dagen! Ja, dere får lov til å misunne meg!), og for å være ærlig, så er jeg nesten litt stolt over å prioritere det ovenfor å sitte på dataen! Hallelujah!

I dag ble jeg forresten overtalt av verdens hyggeligste ekspeditør på YSL hos Debenhams (han gav meg nydelig øyehulemasasje og gratis make-over, hallo!) til å kjøpe verdens beste concealer, Touche Eclat, verdens bestselgende skjønnhetsprodukt gjennom 15 år! 22 pund, men det var vel på tide. I tillegg ble vi overøst med gratis sjokoladetrøfler hos Valrohna på Selfridge's. For en dag, sier jeg bare.

Avsluttet dagen med en flaske billig hvitvin og 'Control'. Jeg grein og grein og grein på slutten (og jeg griner aldri av film, bortsett i fra 'Lilja 4-ever', men det er noe annet) og det er faen meg den nydeligste filmen du kommer til å se noen sinne! Sam Riley er min drømmemann (fordi Ian er død, selvfølgelig). Og Conor, da. Og Lou.

Anyways, halvfulle bloginnlegg må ta slutt en gang, så jeg sier stopp... NÅ!

Piis!

Sofia

søndag 20. april 2008

Hit me, baby, one more time

Hola bonitas!
Må si jeg er skuffet over antall kommentarer på de siste innleggene ass! Uansett, can't let it bring you down, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om de to siste dagene, om noen er interesserte?
I går kveld skulle vi på school disco (meaning skoleuniform aka dirty shit) på The Bop, et ukentlig skolearrangement som stort sett består i å drikke seg så kanakas at man ligger og svømmer på gulvet det meste av kvelden. Sånn gikk det ikke. Gode i formen og klare for party spankulerte Joachim, Hannah og jeg mot baren der det skjer, bare for å bli avvist ved porten med et "Sorry guys, you're too late!" fra en av vaktene. Så, hva gjør man? Joachim gikk hjem, men for Hannah og meg hadde kvelden så vidt begynt. Vi bestemte oss for å haike til Hammersmith for å gå på den eneste åpne baren i mils omkrets (når du bor i utkant-London er det ikke bare, bare å komme seg til sentrum midt på natta). Da vi endelig kom fram, ble vi også der avvist (av den grunn at vi prøvde å snike oss under gjerdet til røykeinnhegningen), men vi gav ikke opp av den grunn. Heldiggriser som vi er, rakk vi den siste tuben fra Hammersmith Station, men den gikk ikke lenger enn til South Kensigton. Vi skjønte raskt at der finnes det bare en bar. Og du må være på gjestelisten for å komme inn.
Vel, sutring har aldri vært særlig konstruktivt, så ved godt mot begynte vi å gå i den retningen vi trodde var sentrum. Et par gåavstander og bussturer senere var vi plutselig i Notting Hill og der stenger alle barer tidlig, så vi så ingen annen løsning enn å ta en taxi til sentrum. Ikke lenge etter kunne vi skimte lysene fra Piccadilly i det fjerne, og etter er par minutter stod vi glade å fornøyde utenfor en ikke så veldig fancy klubb i Soho. I skoleuniform. Hipt! Etter et par logner (nei, oh, nei, det norske tastaturet har streika) om aa ha vaert paa det uberkule school discoet paa Kings Cross, ble lurt inn av en kjekk mann og tilbud om gratis ol. Paa dette stadiet begynner kvelden aa bli ganske blurry, men etter at klubben stengte vet jeg at baade gratis sykkeltaxi, knytting vennskapsbaand med fremmede og invitasjon til Ann Summers party av overnevnte, forekom. Rundt fem paa morgenen laa vi begge trygt i sengene vaare, og lite visste vi om hva som ventet oss neste dag...

to be continued...

Piis!

Sofia

fredag 18. april 2008

Funny Games

So... har endelig fått levert in essayet i Italian neorealism og har et par uker igjen før eksamen. Og hva gjør jeg? Oppdaterer meg på enhver tenkelig serie på 4oD (du tror det ikke før du ser det, men det er som tv2 Sumo, bare gratis!). Desperate Housewives, Skins, Vanity Lair, Shipwrecked og en del dølle reality-programmer som garantert blir vist på TV-Norge i løpet av våren. I tillegg utnytter jeg Sumo for de 35,- det er verdt. But this is London, innit? Det må da være tusen andre ting å ta seg til? Vel, når du har 3000 kroner å leve på fram til mai, OG det er kaldt, så er det ikke mye annet å gjøre. I tillegg er jeg like lat som dovendyret i Istid.
Likevel, etter å ha sovet til ca. kl. 17.00 i dag, dro jeg meg ut av campus og ned til Odeon Kingston for å se 'The Orphanage' med Hannah. Klarte selvfølgelig å komme for sent, så da måtte vi ta det på sparket og bestemte oss til slutt for å satse på 'Funny Games U.S.', nyinnspillingen av 1997 kultfilmen med samme navn (minus U.S.) med blant andre Naomi Watts og Michael ''Psycho'' Pitt. SICK! Jeg som ikke har sett orginalen, har ikke mye å sammenlikne med, men for deg som liker syke, golf(kølle)glade skolegutter på drepe- og etegilde, er den absolutt å anbefale.





Nå skriker franskdamene som katter med gitar på kjøkkenet (IGJEN! ALLTID!) og det er like før jeg går og ber dem holde kjeft. Dette er musikkstudenter, for god's sake! Send meg noe sov-i-ro!
Piis!
Sofia
PS: Sjekk denne kjernekaren jeg møtte utenfor G-A-Y sist uke! We've got the style all right!

tirsdag 15. april 2008

Jeg kan åpne en dør, men er langt i fra så smart som Madonna

... for hun har IQ på 140!

Free IQ Test Score

Ta testen of fortell oss hva DIN iq er :-)

Piis!

Sofia

mandag 14. april 2008

All work and no play...

... har ikke akkurat vært tilfelle i helga. Jeg har hatt besøk av Ingrid og hatt det vanvittig gøy (Fabric, anyone???), men det har ført til at jeg nå sitter med et umulig 1500 ords essay som må skrives på to dager! Derfor blir det ingen blogging på meg før onsdag, men da kan jeg love dere mye moro. Stay cool.

Piis!

Sofia

PS: Dere kan jo mase på daniboi.

tirsdag 8. april 2008

We are family

Ok, peeps, jeg har akkurat lest noe av det sykeste på lenge.

Far fikk barn med sin egen datter!!!!!!!!(!!!!!!!)

''John ble skilt fra Jennys mor mens datteren kun var ett år. De hadde ingen kontakt før Jenny selv oppsøkte faren sin etter 30 års atskillelse. I TV-intervjuet «Sixty Minutes» forteller hun at hun først så på ham som en mann, deretter som sin egen far.

Jenny og John Deaves hevder de har et normalt kjærlighetsforhold, og ikke som far og datter. Foto: AFP - Jeg så på han og tenkte - han er ikke så verst. Slik som du kan se på en mann på en nattklubb, sier hun ifølge National Nine News.''

Kilde: VG-nett

Sjekk ut linken, sier jeg bare.



JEG DØR!

Det der er hva jeg kaller et ekte incest face. Fy faen.

Piis!

Sofia

mandag 7. april 2008

Shit happens

Det var ikke bare i London det var liv en lørdagskveld. Tro det eller ei, statusen på lørdag i Kristiansand var på topp, spesielt etter litt solvin og vodka med paraplypynt og gratis øl fra oldisene og litt rundt forbi som jeg ikke helt enda er klar over hva var. Det var konsert og DJs på Smia galleri, inkludert mat og masse hyggelige folk, før jeg ble veldig sosial og måtte løpe fra fest til fest for å treffe alle vennene mine. Deretter dans på konseptet Lekestue på Six Pence. (Okei, Six Pence, var det ikke de som fikk besøk av Åndenes makt for å drive ut to spøkelser fra 1300-tallet tenker du?) Jo, det kan forsåvidt stemme, men klientellet var supert og musikken var herlig. Absolutt verdt å ta turen dit neste gang! I'll keep in touch!





Nedturen med kvelden var at jeg presterte å kaste eller miste eller hva jeg gjorde, kameraet mitt i en bokhylle, så nå er det ødelagt. Igjen. Bare som et minne poster jeg det siste bildet som ble tatt..


Jepp, her er det. Tre sekunder etter dette bildet ble tatt, skjer det verst tenkelige. Jaja. Ser man hvor god i formen jeg er, tenker man kanskje at det ikke er så rart...

Piis!

Daniel

A hard day's night

Målet i går var at Hannah og jeg skulle oppdatere garderoben til Joachim. Vi klarte etter mye om og men å overtale ham til å handle på både Marc Jacobs of Selfridges&Co med fantastiske resultater. Kred til oss. Utover kvelden, etter et par runder med vodka, lemonade og lime, begynte vi seriøst å vurdere en karriere som stylister. Ideen føltes god da, men kanskje ikke fullt så bra morgenenen etter. Uansett, her kommer bilder fra en lang og artig lørdag.



Etter en meget pinlig tur på Balenciaga (Joachim: "That dress would make nice courtains" and "How much is that fire estinguisher"), fant vi endelig deilige Marc. Denne nydelige posen med en naken Victoria inni, var ikke til å forrakte for en fornøyd Sofia. Små ting, store gleder.


Deretter tok vi turen til Selfridges&Co, hvor vi fikk Joachim til å prøve på litt av hvert. Til og med skinny jeans havnet i handlekurven. We are amazing!



I følge Hannah kunne dette vært en Gap-add. Jeg er ikke fullt så sikker, men la gå.


De fleste innkjøpene ble gjort på i denne butikken (Ted Baker), men dette antrekket ble av en eller annen grunn ikke godkjent. Jeg lurer på hvorfor? Incest face, anyone?

Slitne og trøtte, alle tre med en Selfridges pose over skulderen, tok vi turen til Starbucks (som alle egentlig misliker sterkt).

Jeg klarte etter en stund å bestemme meg for en tall Light Cinnamon Dolce Frappucino. Utrolig nok var den kjempe god, men den største overraskelsen kom likevel da Joachim pekte på koppen min og...


Der stod det, ja, "marry me". Jeg hadde selvfølgelig ikke fått med meg hvem som hadde skrevet det på koppen, men etter en stund ble det enstemmig enighet om det måtte være den blonde dama to bilder over her. Jeg gav fra meg et høyt og tydelig "I don't think so!" og forlot lokalet.


Deretter tok vi turen hjem og etter et par hjemmelagde drinker...


... var vi igjen på vei mot sentrum, denne gangen nærmere bestemt LSE Student Union, der det skulle være AfterSkool party. Se på den jakken a!


Sjekk ut den fete stilen til Joachim! That's our work, babe!


Jada!


Danse, danse, hele natta igjennom.

Og enda litt lenger. Sjekk ut Vicky!
Til slutt ble Hannah sliten, og vi bestemte oss for å ta turen hjem. En fryktelig hyggelig og innholdsrik dag var forbi, men det kommer garantert til å bli mange, mange flere!
Stay tuned (and cool!)
Piis!
Sofia

søndag 6. april 2008

Random #1

Sånt som dette synes jeg er morsomt:


de kjenner hverandre ikke altså


Jeg er teit.


Piis!

Sofia

lørdag 5. april 2008

Material Girl

Ok, folkens. I dag kjøpte jeg den fineste Marc by Marc Jacobs jakken i hele verden. JEG DØR! Så fin er den. Har siklet på den i flere måneder og nå er den min! Takk til Joachim og hans generøse lån :-) Jeg er like glad nå som den dagen Balenciaga-vesken endelig ble min til odel og eie.
I tillegg plukket jeg med meg Victoria Beckham t-skjorten, fra Marc den også. Himmelen!

Bilder og detaljer om en kjempemorsom dag kommer i morgen. Nå skal jeg ut på byen og strut my stuff!

Party on, bitches!

Piis!

Sofia

Move your ass

Haha, jeg kom over en youtube-video som jeg vil dele med folket.
Disse guttene har vært noen virkelig kreative karer, og jeg håper de lykkes i livet........

HER SKAL DET LIKSOM VÆRE EN VIDEO, MEN DET ER DET IKKE

(okei, så var problemet å få posta denne videoen da.. hvis noen er så snille og greie og forklarer hvordan man poster youtube-videoer, så skal de få en stor klem og en bolle med gul krem)

Piis!

Daniel

torsdag 3. april 2008

London calling to the faraway towns

I morgen vender jeg tilbake til storbyen, men først og fremst er jeg klar for mamma og min stefars utstilling på Galleri bi-z i kveld. Hvem kan vel si nei til kultur og gratis drikke samt en bytur med den eldre garde? Ikke Daniel og jeg i alle fall. I tillegg ser håret mitt skikkelig hippie ut og det er endelig en perfekt anledning til å ta i bruk min fine BCBG Max Azria-kjole! Håper jeg ikke blir så full at det går utover den. Den kan jeg for så vidt ikke heller, for jeg må ta bussen til Torp allerede klokken 09.00, noe som ikke er videre stas!
Uansett, det blir morsomt å blogge fra London. En del flere ting som skjer og mer inspirasjon, forhåpentlig vis. Men da må Daniel virkelig få ut fingeren og sørge for at Kristiansand-biten også blir utført.
Dette innlegget har stor mangel på interessant stoff, og jeg føler ikke på meg at nivået kommer til å stige noe særlig, så jeg går heller og pakker og lar det bli med det.
Ha en strålende dag videre, og kos dere i finværet. Kristiansandere bør ta turen nedom Bi-z i 18.00-tida, om det så bare er for velkomsdrinkene.

Piis!

Sofia

onsdag 2. april 2008

Digital Versicolour & Strange Places


Hvis du enda ikke har hørt sangen 'Digital Versicolour' med Glass Candy er dette din sjanse! Den er helt fantastisk, og ble blant annet brukt under Givenchy Spring Summer 2008 Haute Couture-showet.
Både musikken og klærne helt fantastiske.




Og når vi er inne på fashionrelatert musikk, en av favorittdamene til onkel Karl L, Irina Lazareanu, har som du kanskje vet, gitt ut en plate. Hiten 'Strange Places' er nydelig og anbefales på det varmeste til dere som liker rolig, vakker musikk ala Fiona Apple, Joni Mitchell etc.




Enjoy, bitches!!!



Piis!

Sofia

The tooth fairy and the princess

Hello there! Sofia calling.

Her er det fryd i leiren! Hadde time hos tannlegen i dag, og klarte heldigvis å dra meg opp i tide. Passe fyllesyk (vinkveld på Charlie's bar, anyone?) og meget lite lysten på å få kjeften full av sterile duppeditter, kravlet jeg meg til buss stoppet og endte opp med å være på plass hele fem minutter før helvete brakte løs. Så spør jeg dere: Hvorfor har de sluttet å servere oss 'Se&Hør' og 'Her&Nå' på venteværelset? (Bare innrøm det, it's a guilty pleasure som hever den ellers så tvilsomme visitten et par hakk.) Eneste å det var å meske seg med var, ja, skrekken, 'FAMILIEN'! Flott!
Jeg skal spare dere for detaljene, men endte opp med å borre tre steder, samt å "fåh enn grattis dosh!" (i ansiktet) som den hyggelige tannlegen så fint kalte det. Mest sansynlig har det blitt litt for mye øl og (skam!) alcopops i London, noe som gjør utslag på mine ellers så (i følge miss tooth fairy) "fantastiskah tennah!" Hallelujah!
Nå er jeg hjemme alene og burde så absolutt benytte anledning til å lese om French New Wave Cinema, samt litt Italian Neorealism, men ender vel gjerne opp foran tv'en sammen med min gode venn TV-Norge. Det er på en måte lov når man bor utenlands ellers, er det ikke?
Anyho, wish me luck!

Og dere, folkens, kjære lesere, kan dere være så snille å komme med tips til hva vi skal skrive om? Gjerne mote- og musikkrelatert. Det er så mye der ute, men det beste er jo om vi får vite hva dere vil lese om!

Mens dere tenker på saken kan dere sjekke ut disse nydelige menneskene som spiller enda nydeligere musikk. Picidae everyone!

Piis!

Sofia

tirsdag 1. april 2008

Last exit to Hirtshals 2

Picture time!






Ettersom båten gikk så tidlig som 08.00 på morgenen og vi hadde
hatt en fuktig kveld dagen før, var det her vi tilbrakte mesteparten
av båtturen til utlandet.

I tillegg fikk vi lagt inn noen røykepauser på det stormfulle dekket!
Her ser du Daniel sammen med Helene.


Litt romantisk stirring utover havet måtte også
til. Pærejakke + vind er ingen god kombi (Sofia
anmelder)

Lite var åpent da vi ankom Danmark i 11.30-tiden, så da var det
bare å ta fantasien i bruk. Her utenfor Whinter's slakter, som
de fleste sikert kjenner til.

Så var det pizzaen da. Sofia har sjelden problemer med å spise en
hel Margarita-pizza, men en dansk Margrethe ble rett og slett too
much. Daniel orket ikke en gang å se på meitemarkene som lå og
vrei seg på hans tallerken.
Om du drar til Hirtshals, aldri, aldri våg deg inn på Mamma's
Pizza i hovedgaten.

Etter et par Irish Coffee på den lokale puben var det på tide å
komme seg tilbake til båten.
Da vi hadde prestert å bruke opp alle småpengene våre på spille-
automatene, og det uten hell, fant vi det for godt å tenke litt over
livet.
Vi tenkte og vi tenkte.
Deretter var det på sin plass å teste parfymer i Tax
Free'en til kvalmen tok oss. Sofia dør om hun ikke
får Burberry Brit (eller den nye rosa) snart.
Og så en siste røykepause før vi igjen steg av båten i det kjære
fedreland.
Takk for at du fulgte oss på våre eventyr!
Piis!
Daniel & Sofia